IMG_1877Budgivning

En budgivningsprocess byggd på transparens är nyckeln till trygghet

Vi på Duivens tror att tydlighet och transparens är de avgörande faktorerna för att skapa trygghet. Vi har därför utvecklat en metod för en noggrann dokumentation av själva budgivningen som alltid går att spåra under processen.
Vikten av att alla får det senaste budet samtidigt

Duivens jobbar sedan en lång tid tillbaka med att skicka ut sms med aktuella bud under själva budgivningen. På så sätt får alla samma information samtidigt. I samband med att du visar intresse och lämnar bud gör vi en avstämning och informerar om allt som kan tänkas vara av intresse som till exempel besiktning, tillträde, lånelöfte och bolån.

Våra budgivare är ofta mycket tacksamma för vårt engagemang och vår transparanta budgivning. Är du intresserad av att veta mer om själva budgivningsprocessen är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss.
Vill du veta hur budgivningen gick?

Om du är intresserad som budgivare att i efterhand få se budgivningslistan kan vi, efter att ha ersatt budgivarnas namn med alias, tillhandahålla den. Om du är den lycklige köparen av bostaden kan vi ge dig kontaktuppgifter till samtliga budgivare. Självklart ber vi dock först om tillåtelse för att få lämna ut kontaktuppgifter från respektive budgivare.


Kontakta oss

Ditt namn(obligatorisk)

Din epost(obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

duivens-email
Mäklare Duivens AB
Sergels Väg 13 C • 217 57 MALMÖ
Telefon: 040-13 03 50 • Fax: 040-36 73 76
E-post: info@duivens.se