IMG_6151

Förberedelser

Se till att alltid ligga steget före

Duivens har förmedlat villor och lägenheter i Öresundsregionen i över 35 år. Vi vet därför vad som är viktigt att tänka på inför en försäljning eller köp.

Nedan finner du vad som kan vara värdefullt att veta för att njuta av processen och vara förbered på hur den ser ut.

Försäljning

Var så engagerad du vill – eller låt oss ta hand om allt från start till mål

För oss är tillgänglighet och engagemang väldigt viktigt, därför är vi med från start till mål och finns alltid närvarande under hela affären. Vi går igenom allt som du behöver tänka på vid en försäljning samt planerar och förbereder processen tillsammans med dig.

Vi tror att det är viktigt att låta dig själv välja hur involverad du vill vara i försäljningen, därför kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar med tilläggstjänster som allt ifrån homestaging och visningsstädning till flytthjälp och bankkontakter. Vårt koncept är att erbjuda allt för att göra din försäljning så smidig som möjligt.

Marknadsföring

Marknadsföring och förståelse för marknaden är avgörande för en lyckad affär

Om din försäljning ska bli lyckad och du verkligen ska få ut det som din bostad är värd, finns det inga genvägar. Man måste lägga ner tid, engagemang och stor noggrannhet i processen för att göra detta möjligt.

Aktivitet och synlighet är otroligt viktigt

När det gäller att berätta för marknaden om att just din bostad är till salu kan man välja två olika strategier – man kan vara reaktiv, det vill säga vänta på att kunderna kommer till dig, eller proaktiv, det vill säga berätta för potentiella kunder att din bostad finns tillgänglig på marknaden. Vi på Duivens jobbar aktivt med att söka upp köpare och se till att de förstår fördelarna med just din bostad. Med vår unika marknadsföring når vi de som söker villor och lägenheter i just i det område din bostad är lokaliserad i.

I kommunikationen av din bostad är det viktigt att lyfta fram vad som är unikt och spännande med just din bostad. Vi gör därför allt vi kan för att framställa ditt objekt på det mest inspirerande och rättvisande sätt som är möjligt.

Före, under och efter visningen

Tiden före själva visningen är ofta intensiv och för oss är det naturligt att ge dig allt stöd du kan tänkas behöva för att underlätta processen. Många säljare är ofta väldigt tacksamma i efterhand för vårt engagemang. Att alltid vara påläst och ge ett positivt bemötande såväl innan, under som efter visningen är för oss på Duivens en självklarhet.


Kontakta oss

Ditt namn(obligatorisk)

Din epost(obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

duivens-email
Mäklare Duivens AB
Sergels Väg 13 C • 217 57 MALMÖ
Telefon: 040-13 03 50 • Fax: 040-36 73 76
E-post: info@duivens.se